Uzela mu milijun: Saška dvaput snimala seks sa svećenikom

Sašku Kovačević iz Modriče sumnjiče za dva kaznena djela. Od svećenika je snimkom seksa navodno izvukla milijun kuna. Saška se sportom bavi od 2000. Bila je europska i svjetska prvakinja u karateu.

Dobojska policija završila je istragu protiv Saške Kovačević iz Modriče u BiH i njezinih pomagača Mile Joksimovića i Aleksandra Vasiljevića iz Doboja. Sad je na potezu tužiteljstvo.

Fatalnu Sašku sumnjiče da je počinila dva kaznena djela neovlaštenog fotografiranja svećenika, prvo u svibnju 2015. godine s dečkom Joksimovićem, a drugo u srpnju iste godine. Osim za neovlašteno fotografiranje, Joksimovića sumnjiče i za tešku krađu, a Vasiljevića za lažno predstavljanje. Uhićeni su u 2017. godine tijekom akcije “Steroid”, nakon čega su im odredili pritvor.

Podsjetimo, fatalnu crnku i njezine pomagače sumnjiče da su iz svećenika ucjenama izvukli oko milijun kuna. Svećenik je, pišu lokalni mediji, istražiteljima rekao da je Sašku upoznao još kao maloljetnicu. Sprijateljili su se, a ona je od njega posuđivala novac. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio. Kad je napunila 20 godina, rekla mu je da ga voli i da s njim želi imati intimne odnose. Iako se opirao, pristao je na sastanak u župnoj kući. Prije intimnog odnosa stavila mu je fantomku na glavu. Mjesec dana nakon intimnog odnosa saznao je da zapravo nije spavao sa Saškom, već s drugom djevojkom, dok je Saška sve snimala, a potom ga snimkom ucjenjivala.