Sedam početničkih grešaka svakog muškarca u krevetu

Iako se mnogi muškarci vole hvalisati svojim umijećem ispod plahti, velika većina ih radi ove greške

1. Tihi igrač
Seks s muškarcem koji jedva da ispusti ijedan glas tokom vođenja ljubavi, nije nimalo ugodan. Ok, ne očekujemo životinjsko glasanje, ali neki senzualni uzdah pokazat će nam da smo na dobrom putu.

2. Brza predigra 
O njihovoj brzini već su ispričani brojni vicevi, no ženama je ona doista jako bitna. Produžite poljupce, nježne zagrljaje, skidanje odjeće… usporite li ljubavnu igru na početku, sve ono kasnije bit će eksplozivnije.

3. Šta sve mogu prstići 
Penetracija prstima čest je oblik predigre, no dečki se znaju zaigrati i izgubiti kontrolu. Zato pratite što vam partnerica pokazuje i po njenim znakovima odlučite treba li smanjiti tempo ili ubrzati.

4. Pregruba stimulacija 
Stimulacija klitorisa godi svakoj ženi čak i više od same penetracije, pa imajte to na umu. Budite nježni jer je ovaj dio ženskog tijela izuzetno osjetljiv.

5. Fokusiranost samo na jedan dio tijela 
Žene žele da istražujete njihovo cijelo tijelo; od kose, lica, vrata… ne zadržavajte se ni na jednom dijelu predugo… i pratite njene znakove šta joj najviše godi, i kada joj je dosta samo ‘istraživanja’.

6. Kad se strasti umire…
Nakon žestokog seksa ne zaboravite da svakoj ženi godi nježnost. Zagrlite je, ljubite i pokažite koliko možete biti nježni i muževni u isto vrijeme.

7. Opsjednutost G-tačkom 
Iako je ovaj dio postao prava opsesija svim muškarcima, činjenica je da nikako ne smijete zaboraviti ni ostale dijelove tijela.